Bedrijfsprofiel

Van der Graaf IT Management Consultancy is de handelsnaam waaronder ik als zelfstandige zonder personeel opereer. In deze hoedanigheid ondersteun ik bedrijven op management-niveau bij het oplossen van IT-vraagstukken in het algemeen en GIS-vragen in het bijzonder.

Kernactiviteiten zijn:

1. Projectmanagement, generiek ICT en GIS:

Zoals ontwikkelen, implementeren en integreren van geografische en andere informatiesystemen (Prince2, SCRUM, etc.).

2. GeoICT-Consultancy:

Scans, advies, architectuur, ontwerp.

Logisch/functioneel en met gebruikmaking van platforms als Smalworld, ESRI, Open Source, Autocad, Oracle, GIS/BI-tools etc

3. Business Consultancy:

Vaak op het overlappingsgebied van de IT met de business en de bedrijfsprocessen.

Verder ook voortrajecten, haalbaarheidsstudies e.d.

De kennis en ervaring hiervoor heb ik opgedaan in een loopbaan van meer dan 25 jaar in de IT-sector, waarvan 12 jaar bij CMG (nu CGI) en 15 jaar als zelfstandig en onafhankelijk adviseur. In deze jaren heb ik gewerkt voor meer dan 20 organisaties in de energie- en nutssector, telecommunicatie, financiƫle sector en overheid.

In dit werk kan ik optreden als een zelfstandig en onafhankelijk IT-professional die er plezier in heeft om uitdagende klussen aan te nemen.

Mijn doel is om te werken aan verbeteringen van de resultaten van uw business en bedrijfsprocessen door middel van IT-oplossingen. Graag wil ik de uitdaging aannemen om de realisatie of invoering van oplossingen als project of als interim te managen en daarbij de beoogde resultaten tot stand te brengen binnen de afgesproken tijd en binnen het budget.

Mijn motto daarbij is:

"Altijd het doel van je projecten goed in het vizier houden"